// VÆLG

11-13år

Er du bange for mørke, kryb eller mus? Du kender sikkert til at være bange og bekymret ind imellem. Det er en almindelig følelse. Men nogle børn mærker angsten næsten hele tiden, selvom der ikke er noget at være bange eller bekymret for.

Se filmen med Victor og Karoline, og hør deres historie om hverdagen med en angstlidelse. Lav forskellige aktiviteter og bliv klogere på angsten.

Se film og aktivitetsforslag
// VÆLG

14-17år

Er du bange for, om der skal ske dig eller andre noget alvorligt?
Angst er en helt almindelig følelse, som kan beskytte os mod farer. Men hos nogen kommer angsten, selvom der ikke er noget at være bange eller bekymret for.

Se filmen med Calina og Mikkel, og hør deres historie om hverdagen med en angstlidelse. Bliv klogere på angsten gennem forskellige aktiviteter.

Se film og aktivitetsforslag
// VÆLG

Forældre

Se film og hør børn, unge og forældre fortælle om, hvordan angst hos barnet kan komme til udtryk samt påvirke hverdags- og familielivet.

Få mere viden om angst hos børn og unge, gode råd og inspiration til samarbejde med skolen.

Se film og informationsmateriale
// VÆLG

Fagpersoner

I gennemsnit er der et barn i hver skoleklasse, der kæmper med angst. Men hvordan kommer det til udtryk? Hvad skal man være opmærksom på?

Se film og hør børn og unge fortælle om hverdagslivet med en angstlidelse. Se korte temafilm om, hvad angst er og eksempler på, hvordan man som fagperson kan hjælpe, støtte og rådgive på den bedste måde?

Se film og informationsmateriale