Tilbage
12-07-2020 |

Slås du med social angst?

Invitation til deltagelse i forskningsprojekt

Jeg har selv døjet med social angst og oplevet hvor svært det kan være. Det kan være en udfordring at forklare andre, hvad det er der er så vanskeligt ved at leve med det. Ofte lader de til ikke helt at forstå. Det vil jeg forsøge at ændre på ― med din hjælp til at sætte ord på dine oplevelser og vise mig verden som du ser den.

Hvad indebærer det?
Hvis du siger ja til at medvirke i dette projekt vil jeg invitere til en snak og eventuelt følge med dig på nogle af de steder, du kommer i din hverdag. Hvis snakken er en stor nok mundfuld kan vi holde din deltagelse til dét, og hvis du har mod på senere at tage mig med ud i din hverdag er det også helt på dine betingelser hvor og hvor meget. Dette forskningsprojekt er til for dig, og derfor er din tryghed det vigtigste for mig.

Hvorfor er denne forskning vigtig?
Det er ikke altid lige nemt at få tingene til at gå op i et liv med social angst. De krav, der er til én udefra kan være svære at imødekomme, og de ønsker og drømme, man selv har for sit liv kan virke svære at forfølge. I forskningen er der masser at finde om symptomer på socialfobi, men vi ved for lidt om, hvad det betyder for mennesker med social angst at kæmpemed det i hverdagen og hvad det gør ved ens livskvalitet. Det synes jeg er enormt uheldigt, og derfor vil jeg gerne invitere dig til at deltage i et studie, hvor det er din oplevelse, der er i fokus.

Kontakt
Hvis du er interesseret, eller bare vil vide mere, så mail til mig på . Jeg håber at du har lyst til og mod på at deltage i projektet!

Venlig hilsen
Martin V. Kristiansen, Ph.d.-studerende

PSYKOLOGISK INSTITUT
AARHUS UNIVERSITET